Bódi Csabi > Bódi Guszti - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bódi Csabi > 4 weboldal. Kategória leírása: Bódi Csabi cikkek, információk, zenei és magánéleti érdekességek Bódi Csabiról.

bodiguszti.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ilyet tőlem még senki sem kért
Ilyet tőlem még senki sem kért
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=268794

Csabi egy olyan felkérést kapott amilyenben még nem volt része. A fellépésen roma származású művészek voltak jelen és a rendezvényt a Madách színházban tartották. Csabinak a Jézus Krisztus szupersztár című részből Rilátus szerepét kellett volna felénekelnie. Sajnos a produkció nem nagyon sikerült, mert a felvétel közepén lejárt a kazetta. Azzal meg különösen nem számolt Csabi hogy még táncolnia is kell. Ennek ellenére a feladatot kiválóan megoldotta.

www.stop.hu
Alaposan befürdött
Alaposan befürdött
http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/9805/1/bulvar/Bodi_Guszti_vizbe_dobta_a_nejet

Bódi Margó előre kitervelt cselszövés áldozata lett. Bódi Margó és Guszti nem töltötték itthon a Húsvétot. A házaspár idén először külföldre látogatott az ünnepen.

bulvar.ma.hu
Csabi megszökteti Fésüs Nellyt
Csabi megszökteti Fésüs Nellyt
http://noipercek.kimaradas.hu/index.php?kat_id=2&cikk_id=2111

Bódi Csabi megszökteti Fésüs Nellyt. A roma dalénekes legújabb videoklipjében egy olyan zenészt alakít, akinek alaposan meggyűlik a baja apósával. Mivel az idős embert képtelen meggyőzni, hogy méltó férj válhat belőle, a szerelmesek kénytelenek szülői áldás nélkül egybekelni.

noipercek.kimaradas.hu
Itthon gyűjtöget
Itthon gyűjtöget
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=257693

Míg Bódi Guszti és felesége, Margó jól megérdemelt év eleji pihenőjüket töltik Thaiföldön, addig fia, Csabi és kis családja szűkösen, gyűjtögetve tervezgeti jövőjét.

www.stop.hu
Oldal leírása
bodiguszti.wyw.hu: Bódi Guszti katalógus. Bódi Csabi, Bódi Margó, Bódi Guszti, Nótár Mary, Feketeszemek, roma mulatós zenék, cigány folklór, és roma portálok.
Gyűjteményünkben 124 válogatott Bódi Guszti témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 124 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18918