Bódi Guszti Thaiföldi útja > Bódi Guszti - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bódi Guszti Thaiföldi útja > 5 weboldal. Kategória leírása: Bódi Guszti Thaiföldi útjáról szóló információk, beszámolók, cikkek.

bodiguszti.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Sokat csajozott Thaiföldön
Sokat csajozott Thaiföldön
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/01/25/bodi_guszti_sokat_csajozott_tha ...

Bódi Guszti és felesége, no meg a TV2 Aktívja Thaiföldre utazott. Bódi Guszti az útról készített felvételen elmondja hogy Thaiföldön a helyi emberek ismerik és szeretik a kukoricát. Nem titkolta félrelépéseit sem. Mivel Thaiföldön szépek a lányok sokat csajozott. Mindezt felesége tudtával. A roma tradíciók szerint egy férfi többet engedhet magának ilyen téren is. Bódi Gusztinak tetszettek a thaiföldi csajok és ez fordítva igaz. Így hát nem volt nehéz dolga a csajozással. Gusztit filozofikus oldaláról is megismerhettük. A népszerű roma mulatós zenész hosszasan fejtegette a szeretet előnyeit.

velvet.hu
Negyedszer jártak Thaiföldön
Negyedszer jártak Thaiföldön
http://www.cooltv.hu/articles/coolparty/1781

A Cool Party adásában Bódi Guszti és felesége, Margó thaiföldi nyaralásukról mesélt.Itt is elmondták hogy második hazájuknak Thaiföldet választanák. Guszti szerelmi kalandjairól is újra büszkén mesélt. Az élménybeszámolót nagy figyelemmel hallgatta Gáspár Győző és Bea asszony is. Margó elmesélte hogy a thaiföldi csajok különösen rajongtak Bódi Guszti hasáért, pocakjáért. Guisztiék teljes és részletes élménybeszámolót tartottak az adásban.

www.cooltv.hu
Thaiföldön marad?
Thaiföldön marad?
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=260766

Bódi Guszti hosszasan beszél thaiföldi kalandjairól, élményeiről, a beszélgetés végén megjegyzi ha új hazát választana az minden bizonnyal Thaiföld lenne. Margó a thaiföldi nőket nagyon szépnek találta, a férfiakat viszont csúnyának. Margó erről a Napi Ász munkatársának beszélt. Gusztiéknak egyébként szokása hogy a hideg téli idő elől melegebb vidékre menjenek üdülni. Így esett a választás Thaiföldre amit Gusztiék nem bántak meg azóta sem. Sőt, nagyon jól érezték magukat Guszti kalandjai ellenére is. Egész vaslószínű hogy nem most jártak utoljára ebben az egzotikus országban.

www.stop.hu
Thaiföldi rajongók
Thaiföldi rajongók
http://www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/cikk/304829

Gusztiba alaposan belezúgott egy helyi szépség és magyar rajongókkal is találkozott. A magyar rajongók állandóan fényképezték Gusztiékat. Gusztiba azonban nem a magyar rajongók estek bele feltűnő módon hanem egy olyan thaiföldi lány akinek gyűrűs nyaka volt. Ilyen kellemes élmények után nehéz volt a hazautazás már csak azért is mert nagy havazás és rossz idő fogadta őket.

www.rtlklub.hu
Bódi Guszti Thaiföldön ünnepel
Bódi Guszti Thaiföldön ünnepel
http://www.vertesinfo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2525:b ...

A népszerű zenész házaspár Thaiföldön pihente ki az elmúlt hónapok fáradalmait. Gusztinak szüksége volt arra hogy a szívinfarktus után kipihenje magát az utazás egyfajta rehabilitációnak is felfogható. Az utazás jól sikerült, elérte célját. Így Bódi Guszti és Margó nyugodtan és békésen várhatja a karácsonyi ünnepeket.

www.vertesinfo.hu
Oldal leírása
bodiguszti.wyw.hu: Bódi Guszti katalógus. Bódi Csabi, Bódi Margó, Bódi Guszti, Nótár Mary, Feketeszemek, roma mulatós zenék, cigány folklór, és roma portálok.
Gyűjteményünkben 124 válogatott Bódi Guszti témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 124 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18918